Praten, delen & transformeren: onze ambitie in actie!

Onder een stralende septemberzon vond alweer een inspirerende netwerkavond van Waas Circulair plaats.

Met de hartelijke mocktail- en cocktailontvangst van Botan Distillery & Brouwerij Verhofstede op het terras van interieurwinkel Maison Satori, was de sfeer meteen gezet voor een avond vol waardevolle gesprekken en uitwisseling.

De informele setting bood precies de juiste omgeving om op een ontspannen manier in gesprek te gaan over circulaire transformatie en hoe deze effectief gecommuniceerd kan worden. Het enthousiasme was aanstekelijk, sommige gesprekken waren zelfs moeilijk te stoppen.

Gelukkig waren er voldoende netwerkpauzes, waar de heerlijke, duurzame en vegetarische hapjes van Bistro Bascuul een perfect moment boden om even op adem te komen en nieuwe connecties te leggen.

We bedanken onze sprekers voor hun waardevolle inzichten en alle bezoekers voor hun aanstekelijke betrokkenheid. Samen blijven we - met vallen en opstaan - stappen zetten naar een duurzamere toekomst, zowel binnen onze eigen bedrijven als in dit warme netwerk.

Maar genoeg woorden: laat de beelden van (c) Fotto verder voor zich spreken! Hier te bekijken of te downloaden via: deze link

PS/ Wist je dat VLAIO-bedrijfsadviseurs je kunnen ondersteunen in je circulaire ondernemersreis? Tijdens deze kavond deelden zij waardevolle tips. Bekijk/download hier hun presentatie.

Volgende
Volgende

"Meten is weten, maar gezond verstand heeft de bovenhand."