Welkom bij Waas Circulair!

Stel je voor: een toekomst waarin afval niet bestaat, waar producten en materialen continu worden hergebruikt en gerecycleerd, en waar duurzaamheid de norm is in elke zakelijke beslissing. Dit is geen utopie, maar een ambitie die binnen handbereik ligt, ook hier in het Waasland.

‘Waas Circulair!?’

Dat is niet zomaar een naam, maar een ambitie in actie! De kern van een beweging. Het is een oproep aan ondernemers om samen te komen en het verschil te maken. Een uitnodiging om de circulaire toekomst dichterbij te brengen. Binnen een netwerk vol positieve energie.

Hoe het begon…

Waas Circulair! is het resultaat van een organisch gegroeide samenwerking tussen gemeenten Lokeren, Temse en Sint-Niklaas, InterWaas, Voka en MLSO. Wat begon als spontaan georganiseerde ondernemersavonden in 2024, groeide uit tot een gezamenlijke ambitie om de circulaire economie in de regio te versterken. Deze samenwerking kreeg al snel steun van de Provincie Oost-Vlaanderen, waardoor dit initiatief vandaag een solide basis krijgt om verder te groeien en daadwerkelijk impact te maken.

Bij Waas Circulair geloven we in in de kracht van positieve energie en samenwerking!

Niemand heeft alle antwoorden, dus laten we samen elke stap, groot of klein, zetten. Ons motto is kansen zien in plaats van obstakels, en we dagen jou uit hetzelfde te doen. Door krachten te bundelen, kennis te delen en middelen te combineren, kunnen we meer bereiken dan alleen.

Dus, beste ondernemer, laten we onze ambitie omzetten in actie. Laten we samen het Waasland circulair maken, één stap tegelijk. Doe mee met Waas Circulair en laten we samen bouwen aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Vorige
Vorige

Laten we samen zoeken…